Dramska sekcija

?lane Dramske sekcije zdruuje ljubezen do gledali?a in druenja. Radi si ogledamo dobre predstave, sami ustvarjamo na odru in kvalitetno preivljamo prosti ?as. Med nami ne pridejo v potev nobene kategorije in predal?kanje. Ni pomembna starost, stan, profesija, viina pla?e, barva koe, kilogrami Vodi nas misel, da lahko s skupnimi mo?mi postorimo vse. Vsak ?lan je s svojim znanjem in sposobnostmi pomemben del?ek v mozaiku naega delovanja in doda svoj ble?e?i ko?ek, ki na koncu pripomore k zavidanja vredni sliki. Korektna delitev dela in suverenost pri skupnih projektih sta odli?na popotnica na nai gledaliki poti, pa naj bomo v vlogi prirediteljev ali igralcev. Z gledali?em smo okuili e marsikaterega doma?ina ali naklju?nega obiskovalca predstave, ki je kasneje postal zvesti abonent.

Ni boljega ob?utka kot za sprostitev po?eti, kar nam je v veselje in ob enem imeti pomembno poslanstvo. Nae je, ?eprav se ga ne lotevamo na?rtno, ljudem pribliati gledaliko kulturo ter ?ar obiskovanja in ogleda profesionalnih gledalikih predstav.

Ve? na uradni strani sekcije: